Vid vilken temperatur koagulerar äggvita?
Enas om vilken planering ni ska använda.
Genomför laborationen
Utvärdera dessa frågor efter labben (Skriv och skicka in)
Rubrik: Vid vilken temperatur koagulerar äggvita?
1. Vid vilken temperatur koagulerar äggvita enligt din undersökning? (visar belägg för E)
2. I undersökningen bör du använda samma termometer hela tiden. Varför är detta viktig för undersökningen? Motivera (visar belägg för E)
3. Vad hade du ändrat på om du gjort om undersökningen? Ge tre olika förslag där du motiverar hur du kan förfina undersökningen så att den ger ett mer pålitligt resultat. (visa belägg för C eller A)
4. Ge ett exempel på en begränsning som din undersökning har för att du skall kunna dra en exakt slutsats om vilken temperatur som äggvitan koagulerar. Motivera (visa belägg för A)
Skickas till kenth.venostrand@edu.falkenberg.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar